Komplet webshop fra 6999,- ex moms

Vores webshops bliver bygget i det populære woocommerce og kan skræddersyes ned til mindste detalje. Desuden sørger vi for ved køb af komplet webshop at opsætte fragtmodul og lynkursus i hvordan du fremover selv kan sende produkter afsted til kunderne og adminstrere alt salg.

Webshops fra Scaleweb

Fordele ved en ny webshop

 Vores webshops er alle bygget op i WordPress (Woocommerce). Det betyder at du altid nemt kan ændre indhold, priser og billeder løbende med få klik. Webshoppen bliver bygget op professionelt og du slipper for løbende udgifter til vedligeholdelse.

Desuden sørger vi også for opsætning af fragtmodulet, så du hurtigt og nemt kan sende produkterne til dine kunder og sende dem track & trace.  

Intresseret i en ny webshop? Kontakt os her for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Lad os sammen finde den bedste løsning til din virksomhed. Du kan med fordel bruge vores prisberegner for en hurtigere gennemgang.

webshop løsning

 Med en webshop fra scaleweb står du stærkere ifht dine konkurrenter. Vi designer og udvikler en løsning som genere salg og traffik i et moderne design. Alt dette til en skarp pris.

Måske har du allerede en ide til hvordan designet kan se ud. Uanset hvad kan vi rådgive og dele ud af vores erfaring omkring hvad der virker og omvendt. Ved den indledende samtale gennemgår vi forventinger, behov og ønsker for at kunne opsætte den bedst mulige løsning fra start.

Beregn tilbud på webshop

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

Send en mail

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Scroll til toppen