Webshop

Komplet webshop med fragt og betaling

Vores webshops bliver bygget i det populære woocommerce og kan skræddersyes ned til mindste detalje. Desuden sørger vi for ved køb af komplet webshop at opsætte fragtmodul og lynkursus i hvordan du fremover selv kan sende produkter afsted til kunderne og adminstrere alt salg.

Webshop

Fordele ved en ny webshop

 • Du ejer selv din nye webshop
 • Mobil- og tabletvenlig
 • Rådgivning og vejledning
 • Oplæring i woocommerce

Vores webshops er alle bygget op i Woocommerce. Det betyder at du altid nemt kan ændre indhold, priser og billeder løbende med få klik. Webshoppen bliver bygget op professionelt og du slipper for løbende udgifter til vedligeholdelse.

Desuden sørger vi også for opsætning af fragtmodulet, så du hurtigt og nemt kan sende produkterne til dine kunder og sende dem track & trace.

Skal vi hjælpe med din webshop?

Udfyld formularen herunder.

  Dgita

  Vores process

  Scaleweb
  Scaleweb

  Opstart

  Vi starter altid ud med en uforpligtende dialog for at lære dig og din virksomhed at kende. Det sker oftest over telefonen men kan også aftales som et fysisk møde.

  Scaleweb
  Scaleweb

  Opsætning

  Ligeså snart vi modtager det relevante materiale fra dig ved opstartsmødet påbegynder vi opsætningen i wordpress. Ligeså snart vi har første udkast klar får du tid til at afstemme.

  Scaleweb
  Scaleweb

  Tilretning

  Når du har gennemgået det første udkast og har sendt feedback går vi igang med næste udkast. Oftest drejer det sig om små detaljer som gør at den matcher dine ønsker og forventninger.

  Scaleweb

  Levering

  Når alle parter er enige om designet sørger vi for lanceringen af din nye hjemmeside. Vi overdrager ejerskabet til dig og afholder et lynkursus så du også er klædt på til wordpress.