fbpx

Bliv placeret øverst i google med seo optimering

4 ud af 5 brugere søger på google før et køb. Med SEO optimering kan du placeres øverst og dermed opnå organisk traffik uden at betale for annoncekroner.

Søgemaskine optimering
digital marketing, seo, google

Hvad er SEO?

SEO, er en forkortelse for det engelske ord Searc​h Engine Optimization, og kaldes også søgemaskineoptimering på dansk. Her optimerer vi din hjemmeside og dens indhold, så den vises i toppen af søgeresultaterne på Google, der bruges af 95% af danskerne – og dermed også dine kunder.

Vi er i Danmark gode til at bruge google inden vi foretager et køb. Det giver rigelige med muligheder for at skaffe kunder igennem søgemaskine optimering. Måske kender du det selv, at du altid vælger de øverste resultater ved søgning.

Med en placering i toppen sikrer du en afstand fra dine konkurrenter og du kan regne med flere kliks og traffik.

Fokus på indhold

Der er en del konkurrence om at placeres øverst på google side 1, så det kræver en del optimering før resultaterne etableres.

Når vi laver søgemaskineoptimering, sørger vi for at skabe relevant og unikt indhold på din hjemmeside, så både kunderne og Google kan finde frem til den. Men vi arbejder også med brugeroplevelsen, så dine kunder besøger flere sider, bruger længere tid på dit website og endnu flere henvender sig – og kommer igen!

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

Send en mail

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Bliv ringet op og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.