fbpx

Hold dine kunder engageret med nye tilbud.

Ønsker du at sende ugentlige eller månedlige nyhedsbrev til dine stamkunder eller nye kunder. Scaleweb hjælper med opsætningen af nyhedsbrevet og kan også stå for automatiseringen.

Nyhedsbrev

Fordele

Oplever du en dårlig livstidsværdi hos dine kunder?

Du har sikkert brugt en masse tid og penge på at udvikle din visuelle identitet. Måske oplever du enda at du får mange kunder og trafik på hjemmesiden men at de ikke vender tilbage.

Hvis du sidder med følelsen at du gerne vil målrette inhold til dine kunder er Email markedsføringen måske vejen til at skabe endu bedre kunderelationer. Ved hjælp af tilmeldingsformularer, pop-ups kan vi samle alle email adresser for de kunder som har givet samtykke til at modtage nyhedsbrevet og holde dem engageret med nye produkter, tips og tricks osv.

Det gør at du kan minde dine kunder om din virksomhed igen og igen. Det øger blandt andet på salget og livstidværdien for dine kunder.

Dette kan du opnå:

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

Send en mail

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Bliv ringet op og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.