fbpx

Professionel Hjemmeside fra 2999,- ex moms

Alle vores hjemmesider bliver bygget i WordPress. WordPress er et af de mest populære CMS systemer idag, med mulighed for en skræddersyet løsning alt efter dine behov og ønsker.

Hjemmeside priser

opsætning af hjemmeside

Med din nye hjemmeside medfølger dig basis-SEO optimering. Vi sikrer os den grundlæggende struktur, så din kunder kan finde dig på google.

Ønsker du mere fokus på online markedsføring kan du læse mere her:

​Hjemmesiden bliver også leveret funktionsdygtig til dig der selv ønsker at markedsføre online. Det betyder at du blot skal implementere de relevante sporingskoder.

Responsivt design

Vi designer din hjemmeside et responsivt design. Det betyder uanset hvilken enhed dine besøgende lander på, vil hjemmesiden se skarp ud og tilpasse sig de mest populære enheder idag. 

Med et mobilvenligt design er du godt klædt på til at starte rejsen og sikrer dig en længere levetid for dine brugere. 50% af al trafik idag foregår på telefonen så et mobilvenligt design er essentielt for at kunne kæmpe om google placeringer. 

På siden kunder kan du se et udpluk af vores seje kunder og bliv inspireret til din næste hjemmeside. 

Beregn pris på hjemmeside

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

Send en mail

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Bliv ringet op og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.