fbpx

Lad kunderne finde dig nemt på google

Begynder du at blive træt af dine konkurrenter løber afsted med kunderne? Med google ads kan du sørge for at potientielle kunder ser din annonce først.

Google ads

Hvad er google ads?

Google Ads er de betalte annoncer der typisk vises i toppen og bunden af søgemaskinen Google. Mere end 95% af danskerne bruger google som deres foretrukne søgemaskine.

Med Google Ads er du garanteret synlighed for den relevante målgruppe når dine kunder søger efter dig, dine ydelser eller produkter. Annoncerne giver også rig mulighed for visning på andre platforme i Googles netværk, så du målretter indholdet til den relevante målgruppe.

Lyder det spændende? Og kunne du godt tænke dig at høre mere om hvordan vi kan rådgive og hjælpe er du naturligvis velkommen til at ringe på 42 94 26 02 eller send en mail på info@scaleweb.dk

Hvordan virker det?

Du betaler kun, når der klikkes på dine betalte annoncer. Sammen kan vi opsætte et budget så vi er sikre på at annoncerne ikke løber løbsk. Når budgettet er overskredet stopper annoncerne med at vises. Det er din tryghed for at kunne styre dit budget.

​Vi står for analysen og rapportere løbende effekten samt forbruget for dine annoncer. Det gør at vi sammen kan kan opnå det ønskede afkast af investeringen. Det gælder uanset om du ønsker kundehenvendelser eller salg af dine produkter. 

Vi udarbejder overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson. Vi er altid i tæt dialog med dig!

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

Send en mail

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Bliv ringet op og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.