fbpx

Øg din omsætning med facebook annoncering

Facebook er blandt de billigste steder at annoncere, selvom at størstedelen af befolkningen bruger medierne hverdag. Vi hjælper med at målrette din annoncering til din målgruppe.  

Facebook annoncering

Hvad er facebook ads?

Facebook er pt verdens største sociale medie, med mere end 2 mia. brugere månedligt på verdensplan. I Danmark er vi også gode til at bruge Facebook og det måles på 3,4 millioner daglige brugere! Det betyder at dine kunder også bruger facebook.

Facebook annoncering er reklamer, der enten vises som nyheder eller som en del af facebooks audience network som primært omfatter mobilspil. Ikke nok med det, kan annoncerne også vises specifikt på Instagram, som er en af de større aktører med hensyn til deling af billeder og videoer.

 

Effektiv annoncering

Når vi opsætter annoncerne sørger vi for at målrette indholdet til den specifikke målgruppe. Det betyder at vi kan målrette efter dine kunders: Alder, Køn, Interesser og adfærd. 

De mange forskellige annoncetyper på Facebook, kan hurtigt blive noget rod. Derfor starter vi altid et sammenarbejde med en indledende samtale omkring dine behov og forventninger. Nogle kunder ønsker flere likes, traffik på hjemmeside, mens andre ønsker konverteringer. 

Uanset hvad kan vi hjælpe dig med at opnå dine forventninger med en detaljeret strategi og udførelse. Lyder det interessant? Kontakt os herunder for en uforpligtende snak og lad os sammen brande din virksomhed på facebook.

Kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller blot ønsker dialog omkring dine behov og ønsker. Vi bestræber os på at svare på henvendelser indenfor 24 timer.

KOntor

Strandgården 3
2635 Ishøj

Telefon

93 80 46 52

Email

info@scaleweb.dk

Send os en besked

Bliv ringet op og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.